English Greek Russian Romanian Serbian Israeli

Кала Нера - Пелион

Регион полуострва Пелион у источном копненом делу Грчке, међу најлепшим је у земљи и место које је погодно за летовање и одмор у било које доба године. Брдо Пелион је дом митских кентаура и "Игралиште богова". Када посетите Пелион, брзо ћете да схватите зашто су богови изабрали ову величанствену и изузетно лепу локацију

Kala Nera - Pelion

Пелион је дом прекрасног мноштва традиционалних села, обалних места и засеока, од којих сваки пружа свој јединствени шарм и лепоту.

Од планинског дела полуострва до меке пешчане обале, што год да се одлучите посетити у овом изузетном делу Грчке, наћи ћете лепоту и процват природе на сваком кораку.

Пелион је идеалан за одмор током целе године. Током зиме, познати Пелион скијашки центар је у пуном погону и врло је популаран.

Kala Nera - Pelion

Мариантхи Хотел

На лето, прекрасне плаже и кристалне воде Егејског мора и Пагаситица залива, чине ову регију Грчке једном од најпожељнијих и најлепших која пружа савршен одмор, далеко од буке и претрпаности других дестинација у земљи.

Било да сте у потрази за одмором на којем можете једноставно да се релаксирате и опустите на мирној плажи или где можете да уживате у низу активности и авантура, Пелион је савршен избор за вас.

Једна од најпопуларнијих дестинација на Пелиону, посебно током летњих месеци, је познато обално летовалиште Кала Нера. Овде ћете да нађете фантастичне плаже са кристално чистим морем које је идеално за врућа летња поподнева. Ту је такође и пуно кафеа, ресторана и таверна што вам пружа велики избор места за јести и пити.

Овде у Кала Нера се и налази "Мариантхи Хотел", из којег ћемо да вам пожелимо добродошлицу на Пелион и да вам понудимо одличан избор угодног и комфорног смештаја за ваш одмор. Пелион је уистину је један од најлепших и најпосебнијих делова Грчке и сваке године, велики број посетилаца из целог света долази овде како би доживели аутентично грчко искуство одмора.