English Greek Russian Romanian Serbian Israeli

Bine ați venit la Kala Nera

Pelion este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Greciei și de aceea se dovedește o destinație ideală pentru concedii pe tot parcursul anului. Pelion a fost muntele centaurilor și resortul zeilor, în concordanță cu mitologia. O vizită pe preafrumoasele lui coaste v-a confirma alegerea muntelui de către zei, ca cel mai frumos loc de relaxare.

Kala Nera - Pelion

Pe muntele Pelion se găsesc împrăștiate minunate sate și așezări, obiective de coastă și sate de pescari, toate pitorești și foarte frumoase și toate vin să completeze vraja deosebită a Piliului.

De la muntoasele și înverzitele coaste, la plajele cu nisip aurifer sau pietre ca mărgăritarele, Pelion oferă ceva unic și minunat fiecăruia, prin intermediul frumuseților naturale și a prestațiilor moderne.

Pelion este un obiectiv ideal pentru concedii pe tot parcursul anului, deoarece îmbină perfect muntele cu marea. Iarna, centru de schi, se află în plină funcționare și oferă momente de distracție și peripeții în zăpadă.

Kala Nera - Pelion

Marianthi Hotelul

Vara, preafrumoasele plaje ale Piliului, se dovedesc o destinație ideală pentru momente de răcorire și relaxare. Atât la Marea Egee cât și la Golful Pagasitiko, plajele sunt minunate și se oferă pentru înot, pescuit și sporturi maritime.

Fie că vă doriți concedii liniștite și relaxante pe o plajă, fie peripeții bucurându-vă de activități dintre multitudinea ce se organizează în Pelion, cum ar fi călăria, drumeții, sporturi de iarnă, etc, Pelion este propunerea ideală pentru o satisfacție adevărată.

Unul dintre cele mai frumoase sate ale Piliului, în special în sezonul de vară, este satul de coastă Kala Nera. Aici vă veți bucura de înot în apele cristaline ale plajelor lui, dar și de cafeaua sau masa dumneavoastră în unul dintre frumoasele restaurante sau cafenele ce există de-a lungul drumului de coastă a satului, cu înalții copaci ce oferă umbră și răcoare, în plimbarea dumneavoastră.

Aici, în Kala Nera, se află Hotelul Marianthi, care oferă o mulțumitoare și confortabilă cazare, în camere frumoase, care vor completa în cel mai bun mod concediile dumneavoastră în Pelion. Pelion este dintre cele mai frumoase și mai populare locuri din Grecia și în fiecare an încântă vizitatori din întreaga lume, care vin să se bucure de frumsețile și confortul lui.